A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Волосянківський заклад загальної середньої освіти І-ІI cтупенів Славської селищної ради Сколівського району Львівської області

Тиждень математики

Дата: 10.11.2023 09:34
Кількість переглядів: 52

У Волосянківському ЗЗСО І-ІІ ст. з 09 по 13 жовтня проходив тиждень математики. Провели його вчителі математики: Марія Петрівна Луцик та Марія Володимирівна Гриців.

     Розпочався тиждень математики з виставки малюнків учнів 5- 7 класів.

 Наступного дня було проведено " Математичний конкурс" з учнями 5 класу, де школярі мали можливість застосувати логічне мислення  та перевірити свої знання з математики. З учнями 7 класу було проведено гру- квест 

" Допоможи ЗСУ вигнати русню". На кожній локації школярі виконували певні завдання. За легендою квесту, учні допомогли військовим ЗСУ виконати важливе завдання.

  Здобувачі освіти 8 класу також взяли участь у грі- квесті, де проявили свої математичні здібності. За це отримали подяки.

   Із учнями 9 класу було проведено вікторину "Математика- гімнастика розуму". Розгадуючи завдання, школярі виявляли не тільки свої знання з математики, але й уміння міркувати, зіставляти, знаходити вихід із складних ситуацій.

  Також дев'ятикласники переглянули презентацію "Історія розвитку тригонометрії та її значення в різних галузях науки".

   Усі проведені заходи цього тижня були цікавими, пізнавальними та креативними. Учні мали можливість проявити свої математичні, організаторські, творчі, інтелектуальні здібності, вміння логічно мислити, загальну ерудицію та поглибити свої знання з математики. 

     Хоч не всі в майбутньому стануть математиками, але з цього тижня більше дізналися, як математика потрібна і в науці, і в техніці, і в медицині, і в повсякденному житті.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень